НОВИТЕ ИДЕИ СРЕЩУ СТАРОТО МИСЛЕНЕ

Новината:

Точно преди Коледа и в навечерието на Новата година „ДЖЕРОНИМО” ООД реши да изненада своите почитатели и тези на футболния отбор ЦСКА с най-новите си модели. И този път нашата фирма успя да преодолее скептицизма на българина и разтърси публиката с изящно мъжко бельо, облечено върху мъже. Отборът на ЦСКА с най-голямо удоволствие прие мъжките боксери и стилни слипове и смело се снима за календар за 2009г.– само по GERONIMO!!!

Предизвикателството:
Смелото решение на ръководството на ПФК „ЦСКА” и на футболистите да участват в такъв вид проект (да се снимат по бельо за календар), е не само похвално, но и съдържа голяма доза риск. Както се и очакваше това решение педизвика остра реакция от някои „доброжелатели” и спортни медии. Какво да се прави – понякога мъжете по бельо са по – провокатовини от политическите скандали.

Добрата новина:
Добрата новина е, че фотосесията протече чудесно и резултата може да види всеки, който си купи календара. Още по-доволни ще останат феновете на футболния тим и на бельото с марка GERONIMO ако си купят същите модели, които техните любимци избраха.
Новите модели на GERONIMO ще бъдат достъпни за феновете и всеки ще може да си купи боксери или слипове от линията, изработена специално за ЦСКА към април 2009. Не случайно линията носи името „Бельо за шампиони!”


25.03.2010